Sidor

Sök på sidan

Visa kategori

Länklista

Meta

Intresseförfrågan från Hammarö Stadsnät

Under november ska alla som är anslutna till Haga Fastighetsförenings kabel-TV/Internet/Tel ha fått ett utskick med posten från Hammarö Stadsnät där de begärt in intresseanmälan om man är intresserad av att ansluta till deras fiber när föreningens kabelnät avvecklas 2026. Med utskicket ska det ha kommit ett svarskuvert där man hade möjlighet att ange sin fastighetsbeteckning, skriva på och skicka in intresseanmälan.

Svarsdatum var satt till sista november, men om om det är så att någon missat skicka in går det fortfarande bra att göra det. Det går också bra att höra av sig direkt till Hammarö Stadsnät om man är intresserad, via tel. 054-51 50 00, via mail till stadsnat@hammaro.se  eller genom att göra en digital intresseanmälan på www.hammarostadsnat.se. Ange adress och eller fastighetsbeteckning.

Hur många som visar intresse har betydelse för det skarpa erbjudande som Hammarö Stadsnät kommer ta fram till föreningens medlemmar, ju fler som visat intresse desto bättre pris kommer man kunna erbjuda.

Skriv en kommentar